Zelfstandig vloerenbedrijf

“Waarom koop je geen eigen vrachtwagen?” Die vraag was het begin van Vloerenbedrijf Lau Kerkhof. Want die eigen vrachtwagen kwam er, in 2008. Sindsdien zijn we continu bezig geweest met het leggen van vloeren door heel Nederland. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid. Eind 2016 en mei 2018 kwamen er twee nieuwe 5-assers. Deze vrachtwagens zijn extra wendbaar, zodat we ook op moeilijk bereikbare plekken onze vloeren storten. Eind 2018 voegde Lau nog een truck met oplegger toe aan het wagenpark. Nu werken we met 9 zzp’ers en 3 eigen vrachtwagens aan projecten in heel Nederland.

Jarenlange ervaring in vloerenleggen

Al sinds zijn 18e legt Lau Kerkhof vloeren. Dat deed hij ruim 15 jaar als ZZP’er bij een aannemer. In die tijd leerde hij alles over het vak en bouwde hij een eigen klantenkring op. Het was iemand uit die klantenkring die hem in 2008 deed besluiten om zelf een vrachtwagen aan te schaffen. Zijn ervaring als zzp’er komt terug in de werkwijze van Vloerenbedrijf Lau Kerkhof. Service en kwaliteit zijn voor ons van groot belang, net als afspraken nakomen en eerlijk zijn richting de klant.

Flexibel en servicegericht

Vloerenbedrijf Lau Kerkhof legt alle cementdekvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van andere partijen en daardoor heel flexibel zijn. In overleg komen we de vloer leggen op een moment dat jou uitkomt. We stellen ons ook flexibel op als het gaat om je wensen wat betreft de vloer. Aan de hand van onze bevindingen en jouw verwachtingen, brengen we een advies uit dat bij je past. Alleen zo ervaar je de goede service van Lau Kerkhof.

De beste kwaliteit cementdekvloer

Dankzij onze kennis en ervaring hebben wij een mortel ontwikkeld voor cementdekvloeren dat de kans op scheuren zo klein mogelijk maakt en dat een jarenlange basis biedt voor een stevige vloer. Je kunt er daarom op vertrouwen dat we altijd gaan voor de beste kwaliteit. Omdat wij compleet zelfstandig zijn, kun je rekenen op een plan op maat voor jouw vloer. Op locatie beschikken we zelf over de materialen die we gebruiken. We hebben alleen water nodig, voor de rest zorgen wij. Al gaat een kop koffie er natuurlijk altijd in.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.