De service van Vloerenbedrijf Lau Kerkhof

Van voorbereiding tot resultaat: wij voeren alle werkzaamheden voor je uit. Het prepareren van de huidige vloer bij een renovatie of het leggen van de basis bij nieuwbouw, wij zorgen ervoor dat je vloer een goede basis is voor de rest van de woning of het bedrijfspand. Zonder rommel achteraf, want wij vinden het belangrijk dat we alles netjes achterlaten. Op locatie hebben we alleen water nodig. Grondstoffen en materiaal nemen we zelf mee in de vrachtwagen. Zo heb je nergens omkijken naar.

  • Compleet pakket voor cementdekvloeren
  • Alle standaard druksterktes (D15, D20, D30 en D40)
  • Gratis inventarisatie en offerte
  • Droogtijdversneller beschikbaar voor spoedklussen
  • Afspraak = afspraak en geen rommel achteraf
  • Binnen 10 dagen aan de slag

Vraag direct een offerte aan.

Spoedklus? Snel een droge vloer met de droogtijdversneller

Na een paar dagen is een cementdekvloer beloopbaar. Echt droog is deze dan alleen nog niet, daar gaat meer tijd overheen. De standaard droogtijd bedraagt een centimeter per week. Met de droogtijdversneller daarentegen, is de vloer binnen één week volledig droog. Door een droogtijdversneller toe te voegen aan de specie droogt het zandcement veel sneller dan normaal gesproken het geval is. Dat betekent dat je al na 3 tot 4 dagen een houten vloer kunt leggen. Handig wanneer een verbouwing of renovatie snel af moet zijn of als je snel verder moet met de volgende klus. Uiteraard heeft een vloer met droogtijdversneller dezelfde kwaliteit, gladheid en druksterkte als een standaard cementdekvloer.

Vraag een offerte aan voor een spoedklus.

Eigenschappen cementdekvloer Lau Kerkhof

Kwaliteit, een persoonlijke service en alles schoon opgeleverd: daar staat Vloerenbedrijf Lau Kerkhof voor. Door onze ervaring hebben wij in de loop der jaren een mortel weten te ontwikkelen van een zeer hoge kwaliteit. De substantie van zand en cement, waar nodig met kunststofvezels of droogtijdversneller, wordt snel hard. Na het storten van de vloer strijken we alles met een spaan glad totdat het volledig waterpas is. Als alles bijna droog is gaan we afvlinderen voor een strak en glad resultaat. Zo ben je verzekerd van een vloer die een stevige basis vormt voor de rest van het huis en die jarenlang meegaat.