Grote en kleine klussen

Vloerenbedrijf Lau Kerkhof komt langs voor elke klus. Bijvoorbeeld om alle vloeren te leggen in een complete nieuwbouwwijk of een winkelpand. Maar ook voor de vloer in een aanbouw aan je huis of het storten van de badkamervloer bij een verbouwing. Waar je ook een cementdekvloer nodig hebt: je krijgt bij ons altijd de beste kwaliteit.

Haast geboden?

Bij Lau Kerkhof kun je rekenen op een snelle service. Meestal gaan we binnen 10 dagen na je aanvraag aan de slag. Heb je sneller een cementdekvloer nodig? Bijvoorbeeld omdat de verbouwing anders loopt dan gepland? Bel ons dan om te overleggen. Omdat we met 3 vrachtwagens werken, zijn we heel flexibel. Kleine spoedklussen doen we soms nog dezelfde dag. Maar ook bij grote klussen kunnen we snel schakelen

Overal ter plaatse

Sommige plekken zijn moeilijk bereikbaar voor grote vrachtwagens. Denk bijvoorbeeld aan smalle straten in de binnenstad. Heb jij een vloer nodig op zo’n plek? Geen zorgen, met onze vrachtwagens komen we gewoon bij je voor de deur. Wij hebben namelijk twee 5-assers, een van 10,5 meter en een van 11,2 meter. Deze vrachtwagens zijn extra wendbaar en maken gemakkelijk strakke bochten. Omdat ze zo compact zijn, bereiken ze elke lastig gelegen plek. Toch past er bijna net zo veel zand en cement in als in onze truck met oplegger van 18 meter.

In de Truckstar van november 2018 vertelt Lau over zijn vrachtwagens. Lees het Truckstar artikel hier!

Weten wat Vloerenbedrijf Lau Kerkhof voor jou kan betekenen? Leg je klus aan ons voor of vraag een offerte aan.